ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΑΛΑΒΑΝΙΤΗ

Υπηρεσίες

Με σεβασμό και αγάπη για το επαγγελμά μας είμαστε έτοιμοι ανα πασα ώρα να σας βοηθήσουμε στο πένθος σας καθώς και συμβουλευτικά.

FUNERAL

#salavanitis

Tailor made υπηρεσίες γραφείου τελετών. Πάντα με συνέπεια δίπλα σας.

ΤΕΛΕΤΕΣ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Η νεκρώσιμη ή εξόδιος ακολουθία,είναι η τελευταία απόδειξη αγάπης και σεβασμού μας απέναντι στον συνάνθρωπό μας.Ιδιαίτερη τιμή αποδίδεται στις εκκλησιαστικές τελετές ,στα μνημόσυνα και στις πολιτικές τελετές. Προσφέρουμε λοιπόν την προσωπική μας γνώση και εμπειρία στην οργάνωση και διεκπαιρέωση της τελετής που επιθυμείτε.

ΕΚΤΑΦΗ

Αναλαμβάνουμε ,πάντα με σεβασμό ,την διεκπαιρέωση της διαδικασίας της εκταφής και της τοποθέτησης των οστών στο οστεοφυλάκιο του κοιμητηρίου της επιλογής σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΕΡΕΤΡΟΥ

Δίνουμε στον κάθε πελάτη μας,το δικαίωμα της επιλογής του φέρετρου.Μέσα από μια τεράστια γκάμα φερέτρων πολυτελείας ,όπως επίσης και τις συμβουλές των interior designers για τις πιο ιδιαίτερες κατασκευές.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΚΡΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ο στόλος μας αποτελείται από πέντε high quality luxury cars.Η κάθε οικογένεια μπορεί να επιλέξει το νεκροφόρο όχημα που επιθυμεί.

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

Οι floral designers σχεδιάζουν για εσάς μοναδικά σχέδια σε σταυρούς,καρδιές,στεφάνια καθώς και ανθοστολισμούς τελετών.Για να συντροφεύουν τον εκλυπών\ουσα όπως αρμόζει στην κάθε τελετή.

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Οι υπεύθυνοι εξωτερικών υποθέσεων της εταιρίας μας,ασχολούνται με τις γραφειοκρατικές ενέργειες της κάθε τελετής.Κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια του εκλυπόντος\ουσας.

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

Οργανώνουμε και διεκπεπαιώνουμε την μεταφορά της σορού σε αποτεφρωτήρια όλου του κόσμου πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχες.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι ψυχολόγοι μας και παιδοψυχολόγοι είναι πάντα έτοιμοι να σας υποστηρίξουν στην απώλεια σας και να σας προσφέρουν την καλύτερη ατομική και οικογενειακή υποστήριξη

VIP SERVICES

Φέρετρα πολυτελείας
απευθείας μετάδοση της τελετης( live streaming )
οργάνωση δεξίωσης-γεύματος από τους καλύτερους chef.